Haluaisitko meille töihin?

Hallituskadun HammasPiste on Tampereen keskustassa toimiva hammaslääkäreiden yhteisvastaanotto, jossa tarjotaan myös suuhygienistin palvelua mm. iensairauksien hoitoon. Hyvällä hoidolla on kysyntää, minkä vuoksi etsimme joukkoomme lisää alan ammattilaisia.

Pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia töitä ja täydet laite ym. –palvelut. Meillä jokainen voi keskittyä mieleiseensä ja parhaiten taitamaansa osa-alueensa.

Vastaanotollamme on neljä nykyaikaista vastaanottohuonetta. Potilastietojärjestelmänä käytämme yli 300 vastaanoton käyttämää jämptisti toimivaa Assisdent-ohjelma. Hampaiden röntgenkuvaukseen on käytössä mm. digitaalinen Digora-kuvausjärjestelmä ja koko leuan alueen kuvantamiseen OPTG-laite, jonka toiminnan laadusta vastaa ylpeänä suuradiologian ehl Jorma Järnstedt.

Otamme uuden työntekijän aina lämpimästi vastaan ja annamme tarvittaessa kollegiaalista apua ja tukea. Jos olet kiinnostunut työskentelystä rennossa ja kannustavassa ilmapiirissämme, ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi.