Hammaslääkäripalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme ystävällistä perushammashoitoa vauvasta vaariin. Sen lisäksi HammasPisteellä on tarjottavana erikoisosaamista mm. iensairauksien, kirurgian, suun alueen röntgenologian ja puutteellisen tai muuten hankalan purennan kuntoutuksen alueilla. Seuraamme tiiviisti hammaslääketieteen kehitystä ja otamme harkiten käyttöön parhaita uutuuksia asiakkaidemme hyödyksi.

Hampaiden ulkonäköön kiinnitetään nykyään paljon huomiota. Kaunis hymy onkin kaikkien saavutettavissa, usein vieläpä helposti.

Palvelumme

Kela-korvaus

KELA antaa korvausta nykyään kaikille kansalaisille perushammashoidosta yksityisellä hammaslääkärillä. Vähennämme halutessasi KELAn korvausosuuden suoraan laskustasi. Autamme mielellään myös sairauskassoihin kuuluvien ja vakuutusasioissa asioivien maksukäytännöissä. Lisäksi sotaveteraanien korvaukset ovat muita laajemmat sisältäen myös protetiikan.

Poikkeuksia, joita KELA ei korvaa, ovat:

  • erilaisissa hoitolaitoksissa asuvien hoidot
  • proteesi- ja oikomishoidot
  • ulkomaalaisten hoito

Otathan KELA –korttisi mukaan helpottamaan asiointia.

Työpaikkahammashoito

Hammashoito voidaan haluttaessa liittää osaksi työpaikkaterveydenhoitoa. Yrityskohtainen sopimus on helposti räätälöitävissä. Ota asia puheeksi jos yritykselläsi ei vielä ole työpaikkahammashoitoa. Työpaikkaterveydenhoito on työntekijälle verovapaa etu ja työnantajalle täysimääräisesti vähennettävissä oleva kulu verotuksessa.