Katariina Kivipuro

Katariina Kivipuro

Hammaslääkäri

Erikoisosaaminen: hampaiden poistot, perushammashoito, protetiikka, kivuton hammashoito, pelkopotilaiden hoito ja esteettinen hammashoito.

Valmistuin hammaslääkäriksi Oulusta v. 2008. HammasPisteen iloiseen ja leppoisaan porukkaan liityin lokakuussa 2010. Aikaisemmin toimin hammaslääkärinä kunnallisella puolella. Toimialaani kuuluu kaikki perushammaslääkärin työn osa-alueet, mukaan lukien hampaan poistot, proteettiset työt, purentafysiologia ja esteettinen hammashoito.

Nautin työstäni ja sen tuomista haasteista, ja haluan kehittyä urallani. Kunnioitan sitä, että yksityishammaslääkärinä minulla on mahdollisuus luoda pitkäaikaisia potilassuhteita; ne antavat tarkoituksen koko hoitokokonaisuudelle suun terveyden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Pyrin siihen, että potilaan kokemus saadusta hammashoidosta olisi mahdollisimman miellyttävä ja palvelisi juuri hänen tarpeitaan, sillä luottamuksen syntyminen potilaan ja hammaslääkärin välille on perusedellytys hoidon onnistumiselle.

Kahden pienen pojan äitinä vapaa-aikani vietän suurimmaksi osaksi perheeni seurassa. Silloin tällöin piipahdan kuntosalilla.