Uusia tuulia HammasPisteellä…

Arvoisa asiakkaamme,

Uudet tuulet puhaltavat.

Hammaslääkärikeskuksemme Hallituskadun HammasPiste on toiminut nykyisissä tiloissaan jo noin 35 vuotta. Toimintamme on ollut vakaata ja siitä saamme kiittää Teitä arvoisia asiakkaitamme.

Seuratessamme alallamme tapahtuvaa muutosta, omistamamme yhtiö Tampereen Hammaspiste Oy on ostanut Hallituskadun Hammaspisteen liiketoiminnan PlusTerveys Oy:ltä 1.1.2017 alkaen. Syynä tähän on, että haluamme keskittää toimintamme ja päätöksenteon Tampereelle, omiin käsiimme. Näin muutumme jälleen Tamperelaiseksi toimijaksi, kotikuntaamme verojakin maksavaksi siis.

Kaikki potilasasiakirjat löytyvät jatkossakin Hallituskadun Hammaspisteestä, joten voimme jouheasti jatkaa töitämme ilman muutoksia ja tietokatkoksia. Sairauskassat toimivat kuten Kela -korvauksetkin totutusti.

Tämä tiedote lähetetään kevään aikana sähköpostitse lähivuosina meillä asioineille potilaille, välttääksemme mahdollisesti syntyvää huolta Teidän, meille niin kovin tärkeiden asiakkaittemme keskuudessa. Mikäli jokin seikka jää nyt kuitenkin vaivaamaan, niin olisimme mielissämme voidessamme auttaa teitä.

Voisit ottaa mieltäsi vaivaavasta asiasta yhteyttä joko emaililla osoitteeseen ajanvaraus@hammaspiste.net tai soittaen tuttuun numeroon 040 663 9999.

Kiitos tähän astisesta ja onnellista alkanutta vuotta 2017!

Hammaslääkärit

Katariina Kivipuro

Niina Palukka

Yrjö Niemi

+ tiimi = HammasPisteen väki